Bell Schedule

  • WHMS

    BELL SCHEDULE

     

    8:30       Pledge, Moment of Silence, Lunch Menu, Announcements

     

    8:30 - 9:20           50 minutes          1st Period

     

    9:25 - 10:15         50 minutes          2nd Period

     

    10:20 - 11:10       50 minutes          3rd Period

     

    11:10 - 11:40   1st LUNCH

    Then

     

    11:45 – 12:45       60 minutes          4th Period

    OR

    11:15 – 12:15       60 minutes          4th Period

    Then

     

                  12:15 - 12:45  2nd LUNCH

     

    12:50 - 1:40        50 minutes          5th Period

     

    1:45 – 2:35          50 minutes          6th Period

     

    2:40 - 3:30           50minutes           7th Period

     

     

    6.07 hours of daily instruction.

    Rule V.  10.01.4  24.06  24.18